Zelfscan in bibliotheek NLDA Breda

Cadet C. Klapwijk heeft vandaag de uitleenautomaat in de bibliotheek in gebruik genomen.

Vanaf nu scan je zelf de materialen die je wilt lenen en/of inleveren. Bij de uitleenbalie krijg je een bibliotheekpas en uitleg over het gebruik van de uitleenautomaat.

Na uitleen wordt ook de beveiliging van de materialen gedeactiveerd en krijg je een geprint overzicht mee van de materialen die je hebt geleend en de vervaldatum van de lening. Boeken terugbrengen gaat ook bij de uitleenautomaat. Je registreert de boeken die je inlevert en plaatst de boeken op een kar. Medewerkers van de bibliotheek ruimen de materialen op.

Ook kun je nu zelf je boeken verlengen in de catalogus.

De uitleenautomaat staat in de gang, waar ook de pc’s staan voor de catalogi, de printers en het kopieerapparaat.

Reacties staat uit voor Zelfscan in bibliotheek NLDA Breda

Opgeslagen onder Berichten - algemeen