Nederlands Militair Juridische Bibliotheek

IMG_2511 aDe Stichting Nederlandse militair juridische bibliotheek verzamelt boeken, andere geschriften en collecties van boeken op het gebied van het militair recht, met een primaire focus op het Nederlandse militair straf-, tucht- en ambtenarenrecht. De Nederlandse militair juridische bibliotheek probeert zo te voorkomen dat bepaalde werken op het gebied van het militair recht mogelijk voor eeuwig verloren gaan.

Om deze collectie (weer) voor de wetenschap beschikbaar te maken, worden ze fysiek ondergebracht in de Bibliotheek NLDA. Afgelopen week is de overeenkomst hiervoor ondertekend door Jos Vink en Bas van Hoek (Voorzitter en secretaris Stichting Nederlandse militair juridische bibliotheek) en Jack de Graaf (Bibliothecaris NLDA)

Reacties staat uit voor Nederlands Militair Juridische Bibliotheek

Opgeslagen onder Uncategorized