Lees-Rijk – Rijksdoc-Books

Lees-Rijk

Lees-Rijk is een portaal voor alle overheidsfunctionarissen om te zoeken naar producten binnen vakliteratuur en abonnementen. Alle rijksbreed beschikbare digitale producten (boeken, tijdschriften, en andere uitgaven) van de gecontracteerde uitgevers zijn vindbaar. U moet zich eenmalig registreren en met uw Mindef e-mailadres een account aanmaken.

In Lees-Rijk is ook het Rijksdoc Books opgenomen. Hier vindt u ruim 1000 publicaties van Boom uitgevers Den Haag die allen te downloaden zijn en een selectie van publicaties van Boom uitgevers Amsterdam die enkel online te lezen zijn.

De PDF’s zijn enkel bestemd voor zakelijk gebruik binnen het rijk of de rechtspraak en worden voorzien van het rijkslogo. Cursusdoeleinden vallen ook onder zakelijk gebruik.

Via het tabblad ‘stel een vraag’ kunt u ook een formulier invullen. Helaas werkt dit formulier niet voor Defensie aangezien de afzender altijd een @mindef mailadres is. Als gevolg van veiligheidsblokkades wordt een @mindef mailadres niet verzonden. U kunt hier een ander mailadres invoeren (bv privé-mail).

Vakgebieden:

Reacties uitgeschakeld voor Lees-Rijk – Rijksdoc-Books

Opgeslagen onder Uncategorized

Reacties zijn gesloten.