Het Financieele Dagblad

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws over de beurs, financiële wereld, economie, politiek en ondernemen? Lees iedere dag het FD als e-paper en krijg onbeperkt toegang tot FD.nl inclusief een archief van 13 maanden.

Het Financieele dagblad is voor alle rijksambtenaren raadpleegbaar op Rijksportaal. U moet eenmalig een account aanmaken met uw Mindef e-mailadres. LET OP: defensiemedewerkers moeten dit doen op IODW (internet op de werkplek). Knip en plak het url naar IODW! http://portal.rp.rijksweb.nl/irj/portal/anonymous?NavigationTarget=navurl://8a3a55e789ad7ba7d894e42689c1f3c2
Met de inloggegevens die dan aangemaakt zijn is het eenvoudig om thuis, op uw tablet of telefoon toegang te krijgen.

Bij de registratie vult u uw @mindef.nl adres in. U krijgt een mail waain u dit account moet bevestigen. Hierna kunt u inloggen met uw email-adres en wachtwoord. Het wachtwoord verkrijgt u door de eerste keer de optie “wachtwoord vergeten” te gebruiken.

FD

Reacties uitgeschakeld voor Het Financieele Dagblad

Opgeslagen onder Uncategorized

Reacties zijn gesloten.