Ebooks bibliotheek NLDA

MedewerProQuestkers en studenten van de NLDA hebben toegang tot ProQuest Ebook Central. een collectie van méér dan 125.000 e-books van allerlei disciplines.

Plaats het gewenste e-book op je eigen “bookshelf” in ProQuest Ebook Central, in plaats van het boek te downloaden. Het grote voordeel hiervan is dat je aantekeningen kunt maken, teksten arceren en bookmarks kunt aanbrengen. Zie voor meer info een handleiding op Youtube.

Voor de toegang tot de E-books moet je altijd inloggen. Meer informatie kunt u hier lezen

Goed nieuws, het aanmelden bij Ebook Central is nu nog eenvoudiger! De bibliotheek is onlangs overgestapt op Single Sign On (SSO) verificatie voor Ebook Central. Eenmaal aangemeld met uw userid@nlda.nl wordt gelijktijdig uw persoonlijke account bij Ebook Central geactiveerd.

Wat betekent dit?

• U kunt mappen maken op de boekenplank om uw onderzoek te organiseren;
  • Markeren en aantekeningen maken in documenten en in uw persoonlijke boekenplank opslaan.

Reacties staat uit voor Ebooks bibliotheek NLDA