Naam nieuwe studiezaal bibliotheek bekend

Studiezaal zolder bibliotheekOnlangs heeft C-NLDA, generaal-majoor Geerts, in de NLDA bibliotheek in Breda een nieuwe studiezaal geopend. Deze ruimte heeft vanaf vandaag een naam; De Bovenkamer. Volgens de inzender is de naam een figuurlijke uitdrukking voor hersenen en verwijst het naar de plek van de studiezaal. Binnenkort wordt de naam zichtbaar bij de ingang van de zaal en krijgt de bedenker van de naam, Juul van der AA van het TCD, haar prijs overhandigd.

De zaal wordt gebruikt als studieruimte voor de gebruikers van de bibliotheek en is ook in de avonduren, als de bibliotheek gesloten is, beschikbaar. Door de gevarieerde indeling kan hier zowel in groepsverband als individueel worden gestudeerd. Gebruikers hebben hier de beschikking over Mulan pc’s, internet pc’s , WIFI en printers. De bibliotheek gaat hier ook kleine workshops geven op het gebied van informatievaardigheden, auteursrecht en voor het gebruik van Zotero en Endnote, systemen voor het opslaan, beheren, citeren en delen van gebruikte bronnen in bijvoorbeeld scripties.

Reacties staat uit voor Naam nieuwe studiezaal bibliotheek bekend

Opgeslagen onder Nieuwsberichten