Nieuw bibliotheeksysteem live op woensdag 3 juli

De bibliotheek NLDA heeft een nieuw computersysteem voor haar dienstverlening in gebruik genomen: Worldshare Management Services (WMS). Dat doen we omdat we elektronische bronnen (e-books, artikelen) voor onze gebruikers hiermee beter kunnen ontsluiten en omdat onze eigen processen er efficiënter mee kunnen worden uitgevoerd.

De voorkant van onze systemen verandert nauwelijks. Zoeken in de collectie doen we nu en straks met LibSearch en voor de toegang tot de fulltext log je in met je EzProxy account, uitlenen doen we met de uitleenautomaten. Wat er wel veranderd is het reserveren en verlengen van materialen:

• Gebruikers kunnen inloggen met hun lenernummer (onder de barcode) op de Bibliotheek NLDA-pas. Gebruikers kunnen hiervoor zelf een wachtwoord aanmaken, gebruik de optie “wachtwoord vergeten” .

We hebben deze overgang ingevoerd per 3 juli.

Reacties uitgeschakeld voor Nieuw bibliotheeksysteem live op woensdag 3 juli

Opgeslagen onder Uncategorized