Maatregelen Coronavirus Bibliotheek NLDA

De locaties van de Bibliotheek NLDA in Breda en Den Helder zijn voorlopig gesloten van maandag 16 maart tot in ieder geval dinsdag 28 april. Wij zullen onze dienstverlening zo goed mogelijk op peil houden. Alle online diensten zijn als gebruikelijk beschikbaar.

Op deze pagina vind je meer informatie over de dienstverlening van de bibliotheek NLDA in deze periode:

Toegang tot digitale bronnen
Medewerkers en studenten van de NLDA kunnen digitale wetenschappelijke bronnen online raadplegen. Hier lees je hoe je toegang krijgt tot deze bronnen, ook vanuit huis.

Toegang tot fysieke collectie
Het leenverkeer van fysieke boeken, tijdschriften en andere bronnen is gestremd. Ben je medewerker of student NLDA en heb je op korte termijn een werk uit onze collectie nodig dat niet digitaal beschikbaar is neem dan contact op met ons via bibliotheek.kma@mindef.nl of bibliotheek.kim@mindef.nl.

Retourneren geleende werken

Zolang de bibliotheken gesloten zijn, is het niet mogelijk geleende materialen te retourneren. Verleng je materialen online of stuur een mailtje aan bovengenoemde mailadressen.

Reacties uitgeschakeld voor Maatregelen Coronavirus Bibliotheek NLDA

Opgeslagen onder Uncategorized